وام دانشجویی نیز همانند سایر وام های بانکی در صورت عدم پرداخت به موقع مشمول کارمزد ۱۲ درصدی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول (poolpress.ir)، شاید بسیاری از دانشجویان گمان کنند که پس ندادن وام دانشجویی هیچ هزینه ای برای آنها ندارد.برای همین هم بسیاری از دانشجویان سال ها پس از فارغ التحصیلی سراغی از بازپرداخت وام دانشجویی خود نمی گیرند.

اما از این پس باید بیشتر حواستان جمع باشد.چراکه اگر وام دانشجویی اخذ کنید و اقساط آن را نپردازید با نرخ کارمزد ۱۲ درصد جریمه خواهید شد.

این موضوع نشان می دهد که وام دانشجویی نیز مشمول سود تاخیر بازپرداخت شده و دیگری خبر از قرض الحسنه و یا بلاعوض نیست!

براساس برنامه جدید صندوق رفاه دانشجویان در صورت عدم پرداخت به موقع اقساط وام دانشجویی، طبق قوانین صندوق میزان کارمزد تاخیر به ازای مدت تعویق بر مبنای نرخ ۱۲ درصد محاسبه می شود.