۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۴:۵۴

82056883-70690948

به گزارش عطنا، نماینده دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این کارگاه آموزشی سه روزه حضور یافت تا همپای دیگر دانشگاههای برتر کشور گامی در جهت گسترش مراودات علمي با دانشگاه‌هاي اروپایی برداشته باشد.

مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه شيراز که میزبان این کارگاه بودند، گفت: به دنبال سفر هيات دانشگاهي ايران به كشور اتريش و برنامه‌ريزي صورت گرفته براي سفر مشابه دانشگاهيان كشورمان به كشور اسپانيا، مي‌توان انتظار داشت كه مراودات علمي دانشگاههاي ايران و كشورهاي اروپايي در حوزه هاي علمي مختلف گسترش يابد.

سيده زهره عظيمي‌فر افزود: جمعي از كارشناسان و مديران روابط بين الملل دانشگاه هاي شيراز، علامه طباطبائي، فردوسي مشهد، سيستان و بلوچستان،كردستان و شهيد چمران اهواز در كارگاه آموزشي سه روزه با هدف تقويت توان دانشگاه ها براي فعاليت در عرصه بين المللي شركت كردند.

عضو هيئت دانشگاهي ايران در سفر به اتريش گفت: شركت كنندگان در اين كارگاه آموزشي متشكل از شش دانشگاه ايراني و سه دانشگاه اروپايي شامل دانشگاه آليكانته اسپانيا، دانشگاه FH-Joanneum اتريش و دانشگاه گلاسكو انگليس بودند و كنسرسيومي براي همكاري مشترك علمي تشكيل دادند.

وي ادامه داد: در اين سفر در ارتباط با توسعه همكاري هاي دانشگاهي با كشورهاي اروپايي، تبادل تجربه با دانشگاههاي اروپايي در زمينه ارتباط با بخش صنعت، نحوه پذيرش دانشجويان خارجي، بهره گيري از ظرفيت ها و توانمندي هاي طرفين بحث و تبادل نظر شد.

عظيمي فر گفت: هيات دانشگاهي ايران در اين سفر از مركز تحقيقات دانشگاه گرز (Graz ) اتريش، مركز آموزش هوانوردي اين دانشگاه و همكاري هاي تحقيقاتي صنعتي اين دانشگاه در حوزه بين الملل، مركز تحقيقات طراحي ساخت موتورهاي پرسرعت (Formula Student) كه مورد حمايت شركت هاي بزرگ خودروسازي است بازديد كرد.

وي ادامه داد: در اين دوره كوتاه مدت، هيات دانشگاهي ايران ضمن ملاقات با رئيسان سه دانشگاه علوم پزشكي، تربيت معلم و علوم كاربردي شهر گرز، بر ارتباط هرچه بيشتر دانشگاه‌هاي ايران و اتريش و بهره گيري از توانمندي ها و تجربه هاي طرف مقابل در حوزه بين المللي كردن دانشگاه ها تاكيد كردند.

مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه شيراز اظهار كرد: اين كارگاه هاي آموزشي بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته در همه دانشگاه هاي عضو كنسرسيوم متشكل از شش دانشگاه ايراني و سه دانشگاه اروپايي برگزار مي شود.

عظيمي فر افزود: با توجه به قدمت و جايگاه ويِژه دانشگاه هاي ايران در تربيت نيروي انساني متخصص، اين گونه كارگاه ها به جذب هرچه بيشتر دانشجويان خارجي براي تحصيل در كشور ايران كمك مي كند.

وي با اشاره به برنامه ريزي صورت گرفته براي سفر هيات دانشگاهي ايران به اسپانيا در آينده نزديك گفت: حضور كارشناسان و مديران روابط بين الملل دانشگاه هاي ايران در اتريش در اين وسعت در نوع خود تاكنون بي سابقه بوده است و اين گردهمايي فرصت كافي را براي تبادل نظر درباره ارتقاي همكاري ها فراهم كرد.

عضو هيات دانشگاهي ايران در سفر به اتريش گفت: تلاش هاي سفارت و رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در اتريش و دانشگاه علامه طباطبائي در برگزاري اين كارگاه و توسعه مناسبات دانشگاهي ايران و اروپا شايسته قدرداني است.

اين كارگاه آموزشي به مدت سه روز، روزهاي پاياني هفته گذشته در اتريش برگزار شد و هيات ايراني بامداد يكشنبه به كشور بازگشت.