۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹

به گزارش عطنا به نقل از مهر، سید محمد تقی طباطبایی گفت: در گذشته به صورت پراکنده کلاس های تقویتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه آزاد برگزار می شد اما در سال جدید ادره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه برنامه مشخص برای برگزاری این کلاس ها انجام داده است.

وی افزود: هدف از برگزاری این کلاس ها جلوگیری از افت علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه است.

مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در این دانشگاه درحال برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای فرهنگی، تفریحی و زیارتی هستیم.

طباطبایی تاکید کرد: درحال حاضر ۱۲۰ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که این افراد ۷۵ درصد جمعیت کل دانشجویان شاهد و ایثاگر کل کشور را تشکیل می دهند.