۱۷ فروردين ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰
مراسم معنوی اعتکاف اساتید دانشگاه های تهران  از 2 الی 4 اردیبهشت ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

به گزارش عطنا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، ثبت نام مراسم اعتکاف در دانشگاه تربیت مدرس از 15 فرودین ماه آغاز و تا 31 فوردین ماه ادامه خواهد داشت.

طبق سنوات گذشته این دانشگاه میزبان اساتید دانشگاه های تهران جهت حضور در مراسم معنوی اعتکاف خواهد بود که اساتید می توانند برای حضور در این مراسم با مراجعه به سایت نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس ثبت نام کنند.گفتنی است این دانشگاه از دانشجویان و کارمندان این دانشگاه جهت حضور در مراسم اعتکاف ثبت نام به عمل می آورد.

دانشگاهیان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام در این مراسم معنوی به سایت نهاد رهبری دانشگاه تربیت مدرس مراجعه نمایند.

گفتنی است مراسم اعتکاف امسال از 2 الی 4 اردیبهشت ماه خواهد بود.

nahad.news.950114