shahid

برنامه‌ی دیدار با خانواده شهید صدرزاده، توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی با همکاری نهاد رهبری برگزار شد. شهید صدر زاده، فرمانده لشکر فاطمیون مدافعین حرم ‌در سوریه بود که در شب عاشورای محرم ۹۴ در حلب به شهادت رسید.

به گزارش عطنا، در این بازدید جمعی از خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی به همراه حجة‌الاسلام حیدرزاده مسئول محترم دفتر نهاد و مسئول بسیج دانشکده علوم اجتماعی، در منزل خانواده محترم شهید حضور یافتند.

در این بازدید، حجة‌الاسلام حیدرزاده درباره جایگاه رفیع شهادت و تقدس دفاع از حریم امن، صحبت کرد و  با چند با خانواده شهید، مطرح کرد و پس از آن، میهمانان پای صحبت های مادر و همسر شهید نشستند و خاطراتی از شهید صدر زاده را از زبان مادرش شنیدند.

میهمانان این جمع دقایقی را به مصاحبت با فرزندان شهید و ‌نظاره عکس‌ها و‌‌ یادگاری های شهید در منزل ایشان گذراندند.

در پایان پس از قرائت متن اصلی وصیت نامه شهید توسط همسر ایشان، هدایایی نیز به رسم یادبود به خانواده و‌ فرزندان شهید صدرزاده تقدیم شد.

Didar Shahid Sadr Zade (9) Didar Shahid Sadr Zade (10)

Didar Shahid Sadr Zade (13)Didar Shahid Sadr Zade (11)

عکاس: پرین لجمیر