16

به گزارش عطنا، در این بازدید، چند نفر از اساتید، به همراه دکتر سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی و  دکتر ملکی، معاون فرهنگی دانشگاه، و همچنین مدیران و مسئولان معاونت‌های فوق، با حضور در خوابگاه دخترانه سلامت، با دانشجویان ساکن در این خوابگاه دیدار کردند.

در این بازدید برخی استادان دانشگاه علامه طباطبائی از جمله دکتر برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی، دکتر میرحاجی، معاون آموزشی دانشکده ادبیات، دکتر حسینی پاکدهی، استاد گروه ارتباطات و... به همراه سایر مسئولان دانشگاه همچون دکتر مقامی، مدیر امور دانشجویی و آقای یزدان‌پناه رئیس اداره کل خوابگاه‌ها، دکتر محمود زاده، مدیر فرهنگی و دکتر شالچی، مدیر برنامه‌ریزی و نظارت، نیز حضور داشتند.

در این بازدید، استادان و مسئولان از نزدیک با دانشجویان گفتگو کردند و در محیطی گرم و صمیمی نقطه نظرات انها را جویا شدند. دانشجویان نیز مشکلات و مسائل خود را با مسئولان در میان گذاشته و به فراخور موضوعات، پاسخ های لازم را دریافت کردند. موارد مطرح شده توسط دانشجویان شامل اردوهای فرهنگی، امکانات رفاهی خوابگاه‌ها و... بود.

12

10