۱۷ تير ۱۴۰۴ ۰۸:۲۵
کد خبر: ۳۰۶۲۲۲
ایرانیان نجیب؛ حکمت‌پایه و مهرمند در حفظ عزت ملی

عطنا- همنشینی اسلام محمدی و ایرانیان دینمدار میهن‌دوست بایکدیگر منبع اقتدار و اعتماد به نفس ملی شده است به گون‌های که دوست داشتن وطن نمادی از اصالت و شاخصی از ایمان است.

امام راحل (ره) چه زیبا در سال ۱۳۵۹ برای امروز ما در سال ۱۴۰۴ گفته است که:

«میهن از جان عزیزتر ما، امروز منتظر است تا یکایک فرزندان خود را برای نبرد با باطل مهیا سازد. ما برای میهن عزیزمان تا شهادت یکایک سلحشوران ایرانی مبارزه می‌کنیم و پیروزی ما حتمی است.»

ایرانیان همواره به دلیران وطن وسربازان خوشنام وطن مهر ورزیده‌اند. مصداق دوستدار وطن برای آنان شهید سردار محمد باقری است که هم خود شهید شد و هم برادر، دختر و همسرش، برای دفاع از وطن عزیز، جان خود را تقدیم کردند.

باید اضافه کرد قدرت مردم مقتدر ایران عزیزتر از جان در سلاح ایمان و هویت ملی آنان است. آنانکه همیشه از هویت انسانی، تاریخی، دینی و عاشورایی پویا بهره‌ها برده‌اند. در عاشورای ۱۳۵۷؛ انقلاب مردمی ایرانیان را دیدیم و در عاشورای ۱۴۰۴ نیز انسجام ملی ایرانیان را با نجابت و همدلی، از سر بزرگی می‌بینیم.

شهید مطهری درکتاب خدمات متقابل اسلام و ایران به درستی اشاره کرده‌اند که «مسائل مشترک اسلام و ایران، هم برای اسلام و هم برای ایران افتخار آمیز است. برای اسلام به عنوان یک دین که به حکم محتوای غنی خود ملتی باهوش و متمدن و صاحب فرهنگ را شیفته خویش ساخته است و برای ایران به عنوان یک ملت که به حکم روح حقیقت‌خواه، بی‌تعصب و فرهنگ‌دوست خود بیش از هر ملت دیگر در برابر حقیقت خضوع کرده و در راهش فداکاری نموده است.»

در واقع در نگاه استاد شهید مطهری، اسلام به عنوان یک دین با محتوای غنی در هم‌افزایی با ایران است. ایران و ایرانیانی که دارای ملتی باهوش و متمدن و صاحب فرهنگ، دارای روح حقیقت‌خواه، بی‌تعصب، فرهنگ‌دوست و فداکار است که البته روح جمعی ایرانیان از یک طرف مملو از امید و انسجام و سیاست دوستی با دوستان است و از طرف دیگر در حال ستیز با دشمنان وطن و متجاوزان به ارزش‌های انسانی و الهی است.

ایرانیان نجیب با این روح جمعی حکمت‌پایه و مهرساز خود، عقلانیت و عواطف پاک خود را در بزنگاه‌های تاریخی برای انتخاب درست نشان داده‌اند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار