۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۱۸:۲۲
کد خبر: ۳۰۶۰۶۹

به گزارش عطنا، آیین تجلیل از مدیران و کارمندان برتر آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، با حضور شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیئت رئیسه، روسای دانشکده‌ها و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه، در سالن همایش‌های دانشکده حقوق و علوم سیاسی پردیس مرکزی برگزار شد.

آموزش نوعی آفرینش و ساختن فردا است
احمدوند در این آیین با اشاره به اهمیت و ارزش نقش کارکنان آموزش در دانشگاه، بر لزوم قدردانی از زحمات آن‌ها تأکید کرد و گفت: شنیدن صدای شما وظیفه ما است؛ ما می‌کوشیم که این صدا را به بهترین شکل ممکن بشنویم و پشتیبانی کنیم چراکه حمایت از شما، برای ما افتخار است. تلاش خواهیم کرد محیطی همراه با آرامش، امید و پیشرفت برای شما فراهم کنیم.

وی بیان کرد: صبوری، متانت و روحیه مادری و پدری از جمله ویژگی‌های کارکنان آموزش است که این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا چرخ آموزش بدون وقفه و با کمترین تنش در دانشگاه بچرخد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی عنوان کرد: آموزش فقط انتقال برخی از مفاهیم نیست بلکه نوعی آفرینش و ساختن فردا است و کارکنان آموزش معمارانی هستند که با آجر‌های تعهد و سیمان صداقت این بنا را می‌سازند و این کاخ بلند اندیشه را در ذهن جوان ما قرار می‌دهند.

احمدوند به بیان چالش‌های موجود در حوزه آموزش پرداخت و افزود: حجم زیاد کارها، کمبود منابع و انتظارات بالا کار آموزش را با سختی مواجه کرده است، ولی شما کارکنان آموزش با همدلی، برنامه‌ریزی، بهبود مستمر و اعتماد، بر همه مشکلات غلبه می‌کنید.

وی در ادامه گفت: ارتقای کیفیت آموزشی از اولویت‌های اصلی ما در سال جاری است. در این دوره همچون دوره‌های گذشته، مدیران حوزه آموزش از چهره‌های فرهیخته و مجرب هستند و با دانشی که در حوزه‌های خود دارند، برنامه‌های ارتقای کیفیت آموزشی را طراحی و اجرا خواهند کرد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در پایان با قدردانی از کارکنان حوزه آموزش گفت: به پاس زحمات، مهربانی‌ها و لبخندی که به دانشجو و استاد ما نشان می‌دهید، در برابر شما سر تعظیم فرود می‌آورم و از شما سپاسگزاری می‌کنم.

تعامل و همکاری در فرایند آموزش از اهمیت بالایی برخوردار است
در بخش دیگری از این آیین حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری اقدم با گرامیداشت مقام معلم و یاد شهدا به‌ویژه شهید مطهری، گفت: دهه سرامدی آموزش فرصتی برای توجه به مقام استاد و تجلیل از سیستم آموزشی است. به همین بهانه از زحمات همه کارکنان آموزش قدردانی و بهترین‌ها را برای شما آرزو می‌کنم.

وی به بیان اهمیت مقام معلم و نظام آموزشی پرداخت و گفت: در مکتب ما، طلب علم به عنوان یک فریضه شناخته می‌شود و این موضوع در دین اسلام بسیار مورد تأکید قرار گرفته است. از کودکی تا پایان عمر، یادگیری علم توصیه شده است و این رویکرد در فرهنگ ما ریشه دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی گفت: رهبر انقلاب تأکید دارند که «معلمان معماران آینده کشور هستند» و نقش استادان در شکل‌گیری آینده کشور بسیار حیاتی است؛ بنابراین توجه به معیشت و ساحت معنوی استادان از اهمیت بالایی برخوردار است.

اکبری اقدم در پایان، از زحمات تمامی کارکنان آموزشی قدردانی و بر اهمیت تعامل و همکاری در فرایند آموزش تأکید کرد.

خدمات آموزشی باید همواره در حال رشد و بهبود باشد
دکتر مرتضی طاهری، معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این آیین گفت: «ارتباطات شفاهی متقاعدکننده»، «کار تیمی» و «یادگیری مستمر» سه شایستگی اصلی کارکنان معاونت آموزشی که با داشتن این شایستگی‌ها، کارکنان می‌توانند مسیر ارتقای شغلی خود را هموار کنند.

وی همچنین به چشم‌انداز سال جاری در راستای بالندگی با آموزش هوشمند اشاره کرد و گفت: ارتقای کیفیت خدمات آموزشی نباید متوقف شود و باید به طور مداوم با نیاز‌های در حال رشد سازگار شود این سازگاری نه تنها موجب رضایت درونی کارکنان می‌شود، بلکه به بهبود خدمات و رضایت دانشجویان نیز منجر خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه کیفیت یعنی پاسخگویی به نیاز‌های در حال رشد مخاطبان، تاکید کرد: همان‌گونه که ابزار‌های روزمره ما با تغییر نیاز‌ها تغییر می‌کنند، خدمات آموزشی نیز باید همواره در حال رشد و بهبود باشد. مخاطبان ما به‌ویژه دانشجویان و اعضای هیئت علمی انتظار دارند خدماتی متناسب با نیاز‌های نوظهور دریافت کنند و به طور قطع این هدف فقط از مسیر یادگیری مستمر و ارتقای توانمندی‌ها محقق خواهد شد.

در پایان این آیین از کارکنان نمونه و برگزیدگان معاونت آموزشی در ستاد مرکزی و دانشکده‌های مختلف با اهدای لوح، تقدیر شد.

برگزیدگان آموزشی

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار