۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ۱۶:۳۹
کد خبر: ۳۰۵۹۷۳

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر مظفر جمالیان‌پور، مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس از افزایش چشمگیر طرح‌های پژوهشی این دانشگاه در سال ۱۴۰۳ پس از رفع مشکلات مالیاتی خبر داد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ دانشگاه علامه طباطبائی با چالش‌های جدی در حوزه قرارداد‌های ارتباط با صنعت و جامعه روبرو شد که ناشی از وضع مالیات جدید بر پژوهش‌های کاربردی بود.

دکتر جمالیان‌پور با اشاره به تغییرات در قوانین مالیاتی، گفت: قبل از سال ۱۴۰۲، مالیات بر پژوهش‌ها به طور معمول ۵ درصد بود و در برخی شرایط به ۱۰ درصد می‌رسید، اما در قانون بودجه سال ۱۴۰۲، بندی تصویب شد که بر اساس آن، اعضای هیئت علمی باید بر تمام درآمد‌های خود مالیات پرداخت می‌کردند و این میزان به ۳۰ تا ۳۵ درصد رسید.
وی ادامه داد: این تغییرات باعث ایجاد دلسردی در میان پژوهشگران شد و رکود شدیدی در حوزه پژوهش‌ها در سال ۱۴۰۲ ایجاد کرد. این مشکل تنها مختص دانشگاه علامه طباطبائی نبود و دیگر دانشگاه‌ها نیز با مشکلات مشابهی روبرو شدند.

مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی در طرح‌های پژوهشی این دانشگاه، گفت: این رشد چشمگیر نشان‌دهنده بازگشت روند رشد و جهش در این حوزه بود. بخشی از این افزایش ناشی از پژوهش‌هایی است که در سال ۱۴۰۲ انجام نشد و به سال ۱۴۰۳ منتقل شد.

وی همچنین به توضیح برخی از فعالیت‌های دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه علامه طباطبائی پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۳، ۱۶۴ طرح پژوهشی در حال اجرا بود که مجموع مبلغ کل آن‌ها به ۳۱۶ میلیارد و ۳۱۵ میلیون ریال می‌رسید. همچنین، هفت نفر دانشجوی پسادکتری پذیرش شدند و ۹ نفر از اعضای هیئت علمی فرصت مطالعاتی دریافت کرده‌اند.

دکتر جمالیان پور افزود: در راستای همکاری‌های بیشتر با جامعه و صنعت، ۱۷ تفاهم‌نامه نیز با صنایع مختلف امضا و ۱۲ برنامه کارآموزی و کارورزی برای دانشجویان برگزار شده است. همچنین از چهار پایان‌نامه و رساله حمایت شده و چهار طرح جایگزین خدمت برای نخبه‌های وظیفه در دست اجرا است. در این مدت ۱۰۰ قرارداد در سامانه ساجد ثبت شده و ۴۰۶ قرارداد پایش شده‌اند.

وی همچنین به نهایی‌سازی سامانه اولویت‌های پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و تهیه یک نسخه از برنامه ارتباط مؤثر با جامعه و صنعت اشاره کرد و افزود: در حوزه امریه‌های پژوهش‌یار، در حال حاضر هفت نفر در حال خدمت هستند و سه نفر دیگر در اسفند ماه سال جاری پذیرش خواهند شد.

مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه علامه طباطبائی در پایان گفت: افزایش قابل توجه در تعداد و کیفیت طرح‌های پژوهشی باعث شد این دانشگاه در میان مراکز پژوهشی کشور به عنوان یکی از مراکز نمونه شناخته شود.

 

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها