۱۵ اسفند ۱۴۰۳ ۰۸:۰۹
کد خبر: ۳۰۵۹۳۶

عطنا - مصطفی محمدی، دانشجوی ارشد کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی، از تجربه معنوی خود در سفر عمره می‌گوید. او که این روز‌ها در مکه به سر می‌برد، لحظه ورود به مسجدالحرام را تجربه‌ای عمیق از آرامش و تقدس می‌داند و معتقد است که این سفر، نه تنها تأثیری معنوی بر زندگی‌اش گذاشته، بلکه مسیر آینده حرفه‌ای‌اش را نیز تغییر خواهد داد.

مصطفی محمدی، دانشجوی ارشد کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبایی، این روز‌ها در سفر معنوی عمره در مکه به سر می‌برد و از تجربه‌ای منحصر به فرد سخن می‌گوید. او در گفتگو با ما از لحظات ویژه‌ای که در مسجدالحرام تجربه کرده، می‌گوید:

"لحظه‌ای که وارد مسجدالحرام شدم، احساسی عمیق از آرامش و تقدس داشتم. تمام دنیای مادی از ذهنم بیرون رفت و فقط در فکر اتصال به خدا و عبودیت بودم. فضای مسجدالحرام آنقدر خاص است که نمی‌توان به راحتی آن را توصیف کرد. در کنار خانه خدا، تنها چیزی که حس می‌شود، آرامش است و این، برای من یک تجربه معنوی و بی‌نظیر است. "

مصطفی از فضای معنوی مکه و تاثیر آن بر خود نیز سخن می‌گوید: "هر روزی که در اینجا می‌گذرد، بیشتر به معنای واقعی زندگی پی می‌برم. اینجا، در کنار کعبه، فقط صدای اذان و دعاست که به گوش می‌رسد. برای من این فضا نه تنها یک زیارت، بلکه فرصتی برای تجدید نظر در مسیر زندگی و اهدافم است. "

او معتقد است که این سفر، تاثیرات عمیقی بر نگاهش به زندگی، کارآفرینی و آینده‌اش گذاشته است. "در این مدت، توانسته‌ام به معنای واقعی کارآفرینی، صبر، فداکاری و ایمان پی ببرم. این آموزه‌ها، نه تنها در زندگی شخصی بلکه در مسیر حرفه‌ای من، تاثیرگذار خواهند بود. مکه برای من یادآوری این نکته بود که موفقیت واقعی در کنار معنویت به دست می‌آید و این دو می‌توانند همزمان در زندگی وجود داشته باشند. "

در نهایت، مصطفی محمدی از این سفر معنوی به عنوان فرصتی برای رشد شخصی و حرفه‌ای یاد می‌کند و بر این باور است که تاثیرات آن در آینده‌اش نمایان خواهد شد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها