۱۶ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۵۲
کد خبر: ۳۰۵۸۳۷

عطنا - استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مفهوم وفاق که امروز مطرح می‌شود، موضوع همبستگی در سطوح مختلف است تا از فرسایش‌ها جلوگیری کند و به این معنی، از وفاق باید به عنوان یک فرصت یاد کرد.

دکتر هادی خانیکی در سلسله نشست‌های وفاق و مسائل امروز و آینده ایران که در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد با بیان اینکه ایران با مجموعه‌ای از مسائل و چالش‌های اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و دینی مواجه است، گفت: این مسائل در حوزه‌های روابط بین‌الملل و محیط‌زیست نیز وجود دارد و هرکس دغدغه ایران را دارد از منظرهای مختلف این مسائل و چالش‌ها را در سطوح مختلف بررسی می‌کند و از نگاه علمی و تخصصی به آن می‌پردازد.

وی افزود: ابهام‌زدایی از مفهوم وفاق که حس می‌شود موضوع‌ اصلی سران کشور است خود یک مسئله است. وفاق پیش از روی کار آمدن دولت دکتر پزشکیان در سطح ایران از نظر اخلاقی و اجتماعی و سیاسی مطرح بود و به گونه‌ای یک توافق کلی و ضمنی درباره آن وجود داشت که ایران در معرض مخاطرات جدی اخلاقی است.

به گزارش ایسنا، خانیکی یادآور شد: وفاقی که امروز مطرح می‌شود موضوع همبستگی در سطوح مختلف است تا از فرسایش‌ها جلوگیری کند و به این معنی، از وفاق باید به عنوان یک فرصت یاد کرد.

وی تاکید کرد: اینکه نوعی ائتلاف در میان سیاستمداران صورت بگیرد و به برخی همفکران سیاسی سهم‌هایی هم داده شود تصوری از وفاق است و البته حتما معنی وفاق ملی، آن نیست. وفاق یعنی باید بر سر جدی بودن مسائل ایران به صورت رسمی و غیررسمی با یکدیگر توافق کنیم.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار