۰۷ آذر ۱۴۰۳ ۰۹:۱۶
کد خبر: ۳۰۵۷۶۴

عطنا - دکتر شاهین فرهنگ در جلسه هنر زیستن در دانشگاه علامه طباطبایی که در تاریخ 29 آبان ماه برگزار شد، در رابطه با قانون های زیستن صحبت کرد و اولین قانون را اصل تغافل و تدبیر معرفی نمود.

دکتر فرهنگ به تحقیقات دانشگاه سوربون فرانسه در این زمینه اشاره کرد و گفت: «تحقیقات دانشگاه سوربون به این اشاره دارد که خانم ها میتوانند همزمان پنج کار را خوب و سه کار را عالی انجام دهند.»

وی در رابطه با اصل تغافل گفت:«اصل تغافل به از بین بردن حرمت ها توسط تکرار تذکرات اشاره میکند. اصل تغافل به تنهایی فایده ای ندارد و میتواند موجب پدید آدن دردسر شود بنابراین اصل تغافل باید همراه با تدبیر باشد .»

وی در رابطه با راهکار حل مشکلات نیز گفت: « در زمان بروز مشکلات باید دو سوال از خود پرسید. اول اینکه چه کاری برای مشکل انجام دهیم و دوم اینکه چه کاری را نباید انجام دهیم .»

او در ادامه صحبت های خود به تعریف از اصل تدبیر پرداخت و گفت:«اصل تدبیر یعنی به جای سرزنش دیگران ببینید خود باید چه کار بکنید و نکنید و ذره بین را روی خوبی های همدیگر بگیریم نه بدی ها.»

او در رابطه با ارتباط با اعضای خانواده افزود: « وظیفه هر شخص است که به اعضای خانواده خود عشق بورزد، ٫به آنها احترام بگذارد و با آنها وقت بگذراند و درصورت رضایت از آنها مقدار این رفتار ها افزایش پیدا میکند و این فرایند را جیره اضافه می‌نامند.»


دکتر فرهنگ از رعایت نکردن اصل تغافل فقط در یک زمان صحبت کرد و گفت: « جایی که خطری آنی وجود دارد تغافل معنایی ندارد.»

وی قانون دوم را «قانون گفت و گوی سالم» معرفی کرد و حرف ها و رفتارهای انسان را به کاشت، داشت، برداشت کشاورزان تشبیه کرد.

دکتر قانون سوم را «قانون ده نود» نامید و در شرح آن گفت:« ده درصد از اتفاقات در کنترل ما نیست، ولی نود درصد از اتفاقات در کنترل ما هست.در قانون ده نود عمل دیگران در کنترل ما نیستند اما بازخورد و عکس العمل ما در کنترل ماست.»

دکتر فرهنگ جلسه را با مثالی در باب کنترل خشم از طریق قدم زدن، تنفس عمیق و شمارش معکوس به پایان رساند.

نویسنده و خبرنگار: یلدا مرادی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار