۰۷ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۲۶
کد خبر: ۳۰۵۷۶۱

عطنا- نشست خبری عطنا به مناسبت هفته بسیج، با حضور دکتر ابوالقاسم فاتحی؛ رئیس بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی و حسین فرهادی؛ فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه، برگزار شد.  

سرویس فرهنگی عطنا در هفته بسیج، به منظور بررسی اهمیت و فعالیت‌های این نهاد، تحلیل نقش بسیج در جامعه و بررسی اقدامات انجام شده در دانشگاه، مصاحبه‌ای با دکتر ابوالقاسم فاتحی؛ رئیس بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبایی و حسین فرهادی؛ فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مرکزی حوزه ستادی دانشگاه، انجام داده که در ادامه می‌خوانید.

در ابتدا، دکتر فاتحی به سوالی درباره تعریف بسیج پاسخ داد و گفت: "بسیج نهادیست که از دل انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته و ارزش‌های آن با ارزش‌های انقلاب یکیست و هدف آن تقویت ارزش‌های اسلامی و انقلابی در جامعه است".

او افزود: "بسیج مفهومی عمیق و چند لایه است و لایه معرفتی و کارکردی آن، در حوزه معرفت اسلامی تعریف می‌شود".

او با تأکید بر آن که"بسیج یعنی همه و همه یعنی بسیج"، افزود: " بسیج نه تنها در زمان جنگ، بلکه در تمامی عرصه‌های زندگی مردم ایران حضور فعال دارد". وی در ادامه به دسته بندی شاخص‌ها و ویژگی‌های مختلف بسیج پرداخت و گفت:

" اولین و مهمترین شاخص آن این است که بسیج شبکه‌ی اجتماعی گسترده و مویرگی در سراسر ایران است.

دومین ویژگی آن این است که بسیج یک نهاد مردمیست و ریشه و عقبه‌ی تاریخی دارد و هویت و شناسنامه‌ی ملی ایران  است.

سومین شاخص به این اشاره دارد که بسیج یک شبکه ارتباطیست و در آن سریعترین ارتباطات شکل می‌گیرد.

چهارمین شاخصه می‌گوید بسیج منبع تولید قدرت برای کمک به مردم و نظام است و هیچگاه پشت آن‌هارا خالی نمی‌کند".

حسین فرهادی نیز در پاسخ به همین سؤال گفت:"بسیج تجلی اراده مردم در دفاع از آرمان‌ها و مبانی انقلاب است و نیروی بسیجی همواره در کنار مردم، برای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی تلاش می‌کند و از کمک امتناع نمی‌کند".

وی همچنین افزود:" بسیج یک تفکر است و هرکس برای اسلام و انقلاب وقت گذاشت، یک بسیجی است".

پس از آن فرهادی به برخی از اقدامات صورت گرفته بسیج کارکنان در هفته بسیج اشاره کرد و برگزاری زیارت مزارشهدا به همراه صرف صبحانه، نمایش فیلم آسمان غرب در دانشکده حقوق دانشگاه علامه و سایر برنامه‌های فرهنگی را که در این هفته به اجرا درخواهند آمد را از جمله این اقدامات برشمرد.

سپس دکتر فاتحی به ساختار بسیج اشاره کرده و افزود:" بسیج یک سازمان مردمی و داوطلبانه است که در تمامی حوزه‌ها از جمله آموزش، ورزش و فعالیت‌های اجتماعی، سازماندهی شده و به نیاز‌های جامعه واکنش نشان می‌دهد". وی همچنین بازتولید فرهنگ بسیج را به عهده‌ی دانشگاه دانست تا همه بتوانند به فهم مشابهی از بسیج برسند.

در ادامه، کمک‌های مردمی بسیج در دوران کرونا یادآوری شد. دکتر لیلا وصالی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، بیان داشت: "بسیج در دوران کرونا با توزیع بسته‌های مردمی و تأمین نیاز‌های اولیه مردم، مثل (ماسک، دستکش، آبمیوه و...) نقش موثری ایفا کرد". فرهادی نیز افزود: "این اقدامات داوطلبانه، نشان‌دهنده عزم و اراده بسیج در کمک به جامعه بود. بسیج به عنوان یک نهاد مردمی و انقلابی، همواره در کنار مردم بوده و در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی تلاش می‌کند".

در ادامه، گزارشی تصویری از این نشست را می‌بینید:

سرپرست گروه: یلدا مرادی

عکاس خبری: عارف علامه

فیلمبردار: نازنین زهرا عباسی

تنظیم گزارش: ماهان احمدی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار