۲۴ تير ۱۴۰۳ ۱۵:۳۷

عطنا- معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی از افزایش ۲۰ درصدی حق الزحمه همیاران دانشجو در نیمسال جاری خبر داد.

عباس نداف زاده؛ مدیرامور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرد، طبق مصوبه هیئت امنای دانشگاه، در نیمسال جاری مبالغ حق الزحمه همیاران دانشجو، ۲۰ درصد به صورت سالانه افزایش می یابد.

در این اطلاعیه تأکید شده طبق مصوبه هیئت امنای دانشگاه، در نیمسال جاری مبالغ حق الزحمه همیاران دانشجو ۲۰ درصد به صورت سالانه افزایش می یابد. همچنین حق الزحمه همیاران ممتاز با معدل بیشتر از ۱۷ نیز ۲۰ درصد اضافه گردیده است که جدول آن به شرح زیر می باشد:

مقطع تحصیلی

وضعیت تأهل

افزایش حق الزحمه ۲۰% بصورت سالانه (ریال)

افزایش با ۲۰% ویژه دانشجویان ممتاز با معدل بیشتر از ۱۷ (ریال)

کارشناسی

ارشد

دکتری

متاهل

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

* :
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.