۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۷:۳۴
کد خبر: ۳۰۵۴۴۳

عطنا- نشست آسیب‌شناسی منابع درسی رشته روزنامه‌نگاری، با حضور دکتر عباس اسدی؛ مدیرگروه مدیریت رسانه دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر داوود نعمتی انارکی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و پرفسور امیدعلی مسعودی؛ استاد تمام و رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، عصر یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر عباس اسدی، به مسئله تغییرات در جهان خبر و خبرنویسی و امکانات جدید فناوری‌های جدید ارتباطی پرداخت و به ضرورت تغییر سرفصل‌های دوره‌های روزنامه‌نگاری اشاره کرد و گفت: "رشته روزنامه نگاری یک رشته کاربردی است و لازم است دانشجویان پس از فارغ‌التحصیل شدن، توان کار در رسانه‌های خبری را داشته باشند".

در ادامه، پرفسور‌ امیدعلی مسعودی، ضرورت نوشتن منابع درسی دانشگاهی با توجه به اصول تدوین کتاب‌های درسی دانشگاهی را برشمرد. وی منابع کمک درسی روزنامه‌نگاری را منابعی عمدتا کهنه دانست که مسائل جدید در آن‌ها مطرح نشده است، ضمن آن‌که اغلب آن‌ها ترجمه شده و کمتر تألیفی و بومی هستند.

دکتر مسعودی با انتقاد از تغییر سرفصل‌های درسی رشته مدیریت رسانه دوره کارشناسی گفت: "در این سرفصل‌ها بیش‌تر به مباحث مدیریت بازرگانی توجه شده است و بسیاری از سرفصل‌های مهم مانند مدیریت اسلامی از آن حذف شده که نیاز به اصلاح مجدد دارد".

سرفصل دروس رشته روزنامه‌نگاری مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با توجه به رشد فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی نیازمند اصلاح است

در ادامه این نشست، دکتر داوود نعمتی انارکی، ضمن انتقاد از کمبود منابع درسی رشته‌های ارتباطات به خصوص در حوزه‌ روزنامه‌نگاری، آن را یک مشکل اساسی در کاربردی شدن روزنامه‌نگاری در ایران دانست و تاکید کرد دانشجویان باید با مطالعه برنامه‌ریزی شده، خود را در این حوزه تقویت کنند.

سرفصل دروس رشته روزنامه‌نگاری مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با توجه به رشد فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی نیازمند اصلاح است

او همچنین افزود: "سرفصل‌های رشته روزنامه‌نگاری در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد نیاز به بازنگری دارند زیرا برخی از سرفصل‌های جدید، اکنون در دانشگاه‌های خارج از کشور اضافه شده است که نیاز علمی و عملی این رشته را تأمین می‌کند و ما نیز باید با توجه به تحولات عظیمی که در سال‌های اخیر در جوامع به جود آمده است، در این راه گام برداریم.

در پایان این نشست، سخنرانان به سوالات حضار پاسخ دادند.

عکاس خبری: زیلان نقشبندی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار