عطنا- با اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی در 30 دیماه با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ کتاب "جای پای زینب(سلام الله علیها) پدیدار شناسی پیاده روی زنان ایرانی در اربعین" در بخش پژوهش‌های دینی و اسلامی شایسته تقدیر شد.

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دکتر محمد تقی کرمی؛ برگزیده بخش پژوهش‌های دینی و اسلامی

این اثر که در بخش پژوهش‌های دینی و اسلامی از بین 1280 اثر پژوهشی ارزیابی شده در رشته پژوهش های دینی و اسلامی، به عنوان یکی از 4 اثر برگزیده شناخته شده است، نوشته محمدتقی کرمی عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی است که توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر شد.

کتاب "جای پای زینب(سلام الله علیها) پدیدار شناسی پیاده روی زنان ایرانی در اربعین" ؛ اثر جدید انتشارات پژوهشکده زن و خانواده است که در اربعین امسال منتشر گردید.

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.