۰۹ مهر ۱۴۰۲ ۰۷:۱۶

عطنا - برای دادن دستورهای موثر به کودکان، می‌توانیم از رویکردهای مثبت و مفهومی استفاده کنیم. ابتدا به کودک توضیح دهیم که چرا انجام دادن کاری مهم است و چگونه به او و دیگران کمک می‌کند.

سپس دستور را با واژگان ساده و قابل درک ارائه دهیم. همچنین، به جای دستورات زنجیره‌ای، دستورات را به بخش‌های کوچکتر تقسیم کنیم تا کودک بتواند آنها را به ترتیب انجام دهد. در نهایت، از دستورات پرسشی که به دنبال توجیه دارند، استفاده کنیم تا کودکان درک بهتری از موقعیت داشته باشند و همکاری بهتری ارائه دهند. مریم نعیمی در ادامه در این مورد توضیح می دهد.

کد