۲۴ خرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۳۱
کد خبر: ۳۰۴۹۹۵

عطنا - انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی(ره) در محکومیت حادثه تروریستی ایذه و درخواست برخورد بدون مماشات با عاملین این حادثه بیانیه صادر کرد.  

بسم الله قاصم الجبارین
«بکشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می‌شود.» (امام خمینی ره)

شهادت هنر مردان خداست؛ ۲۱ خرداد یک مدافع امنیت دیگر جان خود را برای دفاع از این مرز و بوم داد. شهادت ناجوانمردانه سروان محمد قنبری در حادثه تروریستی ایذه، بار دیگر قلب مردم ایران را لرزاند و شقی بودن عاملان این حادثه را بیش از پیش نشان داد.

عاملان این حادثه که به بهانه سالروز تولد نوجوان ۱۰ ساله، کیان پیرفلک که توسط اغتشاشگران به شهادت رسیده بود، به ناحق درصدد انتقام‌جویی از پلیس بوده‌اند و مأمور جان بر کف دیگری را وحشیانه به شهادت رساندند.

حوادث پاییز ۱۴۰۱ نشان داد علی رغم اجتماع دشمنان خارجی و عاملین خودفروختة داخلی، باز هم ایران قوی، قوی باقی ماند؛‌ اما گویی برخی هنوز این را متوجه نیستند و فکر می‌کنند با اعلام فراخوان‌های اینچنینی و قهرمان‌سازی از قاتلین و جنایتکاران، می‌توانند به درخت تنومند نظام جمهوری اسلامی آسیب برسانند. نمی‌خواهند بفهمند که این سرزمین محمد قنبری‌ها‌، روح الله عجمیان‌ها‌ و آرمان علی‌وردی‌های بسیاری دارد‌.

روایتی که توسط دستان پشت پرده این حادثه در فضای مجازی پخش می‌شود، نشاندن مظلوم جای ظالم و ظالم جای مظلوم است. در روایتی تعجب‌برانگیز ادعا می‌شود این سروان قنبری است که با خودروی پسرعموی مادر کیان برخورد می‌کند و از دنیا می‌رود! روایتی که هر عقل سلیم و آزاده‌ای را حیرت زده می‌کند . با کمی بررسی می‌توان دریافت پلیس نیروی انتظامی در مراسمی که خانم ماه‌منیر مولایی(مادر کیان پیرفلک) ترتیب داده بود، جهت برقراری نظم و امنیت از ابتدا تا انتهای مراسم حضور داشته و هیچ‌گونه اتفاقی رخ نداده است؛ سوال این است اگر پلیس قصد حمله به این افراد را داشته چرا در زمان مراسم هیچ اقدامی نکرده است؟ 

بعد از برخورد عمدی خودروی پویا مولایی‌راد (پسرعموی منیره مولایی) با شهید قنبری، آیا باید انتظار داشت پلیس سکوت کرده و اجازة قتل نیروی انتظامی را به وی بدهد؟ خیر، عقلانی است که پلیس از خود دفاع می‌کند! 

عجیب اینجاست که مادر کیان پیرفلک، علی رغم پیدا شدن قاتل فرزندش در فروردین ماه، فیلم دوربین‌های مداربسته از جنایت‌های این عاملین، اعتراف رسمی خود آنها و...، باز هم به شیوه‌ای غیرعقلانی و بدون هیچ سند و مدرکی نیروی انتظامی را قاتل فرزندش نشان می‌دهد!

اینک واکنش به موقع قوه قضائیه و دادستان استان خوزستان و برخورد بدون مماشات با عاملان این حادثه، تنها مرهمی است که می‌تواند اندکی قلوب جریحه‌دارشده مردم را تسکین دهد. البته منظور تنها جنایتکارانی که در زمان حادثه حضور داشتند نیست؛ بلکه عاملان پشت صحنه و حتی بلاگرها و افراد مشهوری که از تریبون خود برای قاتلین این شهدا مظلوم‌نمایی کرده و جای حق و باطل را عوض کردند، با همگی آنها باید طبق قانون برخورد شود؛ کسانی که بدون ارائه‌ی هیچگونه سند و مدرکی می‌خواهند جایگاه مدافعان امنیت را در نزد مردم تخریب کنند!

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) ضمن عرض تسلیت و تبریک به خانواده شهید قنبری و مردم شهیدپرور ایران، به جد، خواستارِ پیگیری حق پایمال‌شده خانواده و ۵ فرزند یتیم این شهید عزیز و برخورد قانونی با تمام عاملان صحنه و پشت صحنه می‌باشد و از هیچ‌گونه تلاشی در این امر فروگذاری نخواهد کرد.

“والسلام علی من اتبع الهدی”

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار