۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۷:۲۱
کد خبر: ۳۰۴۹۰۲

عطنا - پیروی اجرای فاز چهارم از طرح بین المللی حمایت از خدمات توسعه سلامت روان مهاجران اهل افغانستان در ایران با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی، روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت به دو صورت حضوری و آنلاین شش کارگاه تخصصی مهارت افزایی به مدیریت پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه و به دبیری دکتر محمد امین زارعی ریاست، دکتر رز فضلی و دکتر سعید مذبوحی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده برگزار گردید.

در این برنامه که با حضور مددرسانانی از ایران و افغانستان و جمعی چهل نفری از دانش آموختگان رشته روانشناسی اهل افغانستان ساکن در ایران به انجام رسید، کارگاه هایی آموزشی تحت عناوینی چون : مداخله در اعتیاد، مداخله در بحران خودکشی، مداخله در سوگ، اصول و فنون مصاحبه بالینی، تنظیم هیجانات و تکنیک های ذهن آگاهی برگزار شدند.

در حاشیه این کارگاه ها اعضای اهل افغانستان مرکز توسعه سلامت روان مهاجر با آقای دکتر وجدانی ریاست مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی نیز دیدار و گفتگو کردند.

شایان ذکر است مرکز توسعه سلامت روان مهاجر در سال ۱۳۹۸ به همت کانون نخبگان افغانستان در ایران، پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و شهرداری تهران کار خود را در شهر ری آغاز کرده و به ارایه خدمات سلامت روان به مهاجران اهل افغانستان توسط دانش آموختگان رشته روانشناسی افغانستانی ساکن در ایران می پردازد. گفتنی است این مرکز تا کنون با حمایت دانشگاه علامه طباطبایی شعبات خود را در تهران، قم، مشهد و اصفهان گسترش داده است.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار