۲۹ فروردين ۱۴۰۲ ۰۷:۳۱
کد خبر: ۳۰۴۸۲۵

عطنا - علی آدمی معاون آموزشی دانشگاه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار عطنا برنامه های معاونت خود برای عملیاتی شدن برنامه راهبردی دانشگاه را تشریح کرد.

وی در این مورد گفت: تحول در فرایندها و خدمات آموزشی دانشگاه می تواند به بهبود فضای آموزشی و کیفیت آموزشی در دانشگاه کمک کند. تحول در برنامه های درسی دانشگاه و بازنگری در آنها نکته ای مهم برای ارتقای منابع و متون آموزشی است.

آدمی افزود: توسعه رشته های میان رشته ای با هدف کمک به حل مسائل در کشور و کمک به کارآفرینی و اشتغال آفرینی و تحول در نظام مهارتی و کارورزی در دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است تا پس از اتمام سرفصل های درسی، دانشجویان با شناخت خوب از بازار کار وارد فضای پسادانشگاه شوند و به طور کاربردی و عینی آینده خود را تضمین کنند.

معاون آموزشی دانشگاه اظهار داشت: الکترونیکی کردن و مکانیزه کردن فرایندهای آموزشی به کارشناسان، دانشجویان و اساتید دانشگاه کمک شایانی خواهد کرد. نظام ترفیع نیز به روز شده و تحول در برنامه های دانش افزایی و معرفت افزایی نیز مورد توجه است تا قدرت رقابت پذیری آموزش به نسبت بقیه نهادهای فعال در حوزه آموزش ارتقا یابد. بدین منظور باید شناخت خود از مسائل نظام اموزشی و نظام مدرن آموزشی و شیوه های جدید آموزشی را افزایش دهیم.

او تصریح کرد: در برنامه راهبردی سطح توانمندی اساتید و به خصوص اساتید جوان افزایش می یابد تا آنها با روش های جدید تدریس و تحقیق، به روزرسانی منابع آموزشی و ارتقای نحوه استفاده از منابع بین المللی آشنا شوند و هر عضو هیات علمی با شرکت در دوره های مرتبط بتواند در بین المللی سازی آموزش نقش موثری ایفا کند.

وی در پایان گفت: ایجاد مدارس آموزشی خوبی را در سطح ملی و بین المللی در دستور کار داریم و مجموعه ای از این اقدامات در عرصه سنجش و نظارت مورد توجه خواهد بود. تمرکز ماموریتی ما بر روی بحث کیفی گرایی در حوزه آموزش اعم از منابع و خدمات و فرایندها و حوزه های تدریس خواهد بود و تا حد امکان از کمی گرایی و ارائه آمارهای کمی پرهیز می کنیم. برنامه مفصلی تدارک دیده شده که چاپ شده و در اختیار اساتید و دانشجویان قرار می گیرد. امیدواریم در سال 1402 بتوانیم نظام آموزشی دانشگاه را چند پله نسبت به سال های قبل ارتقا دهیم.

 

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام                                              تلگرام

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار