۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ۰۶:۵۴
کد خبر: ۳۰۴۷۹۵

عطنا - در دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین خدایا توفیقم ده به سازش کردن نیکان و دورم دار از رفاقت بدان و جایم ده با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.

حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا بصیری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس مذهبی درباره این دعا به خبرنگار ما گفت: یکی از توفیقاتی که در ماه مبارک رمضان باید از خدا در خواست کنیم، این است که حضرت حق، توفیق همراهی با ابرار و دوری از اشرار را به ما عنایت کند. این‌ها تضمین تحفه‌های ماه رمضان هستند. اگر بخواهیم تحفه‌های ماه رمضان همیشه با ما باشد، باید این را مد نظر داشته باشیم که با چه کسانی هم مجلس، هم صحبت، دوست و رفیق هستیم

به گفته وی، جَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ یعنی از همراهی با اشرار دوری کنیم. مرافقت با مواقفت فرق دارد. بله؛ هیچ کدام از ما با اشرار موافق نیستیم، اما ممکن است، هم گفتگو باشیم. همین موضوع خطرناک است و عیب دارد. منظور از اشرار صرفا کسانی نیستند که نظم عمومی را به هم می‌زنند. اشرار در مقابل ابرار هستند. قرآن کسانی که در خیر، خوبی و نیکی نیستند را اشرار معرفی می‌کند. شرارت درجات دارند. شر در مقابل خیر است.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار