۰۱ فروردين ۱۴۰۲ ۱۳:۰۹
کد خبر: ۳۰۴۷۷۶

عطنا - سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) با توجه به ارزیابی موفقیت‌آمیز فعالیت‌های کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در دانشگاه علامه طباطبائی، با تمدید سه ساله این کرسی تا ۹ تیرماه ۱۴۰۴ (۳۰ ژوئن ۲۰۲۶) موافقت کرد.

گفتنی است کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، در سال ۱۳۹۶ با مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه، فعالیت خود را آغاز کرد. این کرسی علمیِ میان رشته ای، با هدف کلی ارتقای یک نظام یکپارچه در زمینه آموزش، پژوهش، اطلاع رسانی و مستند‌سازی در زمینه ارتباطات در علم و فناوری و تسهیل همکاری میان پژوهشگران برتر دنیا با مدرسان دانشگاه‌ها و سایر نهاد‌های آموزشی داخل کشور، کشور‌های منطقه آسیا و اقیانوسیه، اروپا و سایر مناطق جهان ایجاد شد.

ایجاد نهادی پویا برای ارتقای پژوهش، آموزش و تسهیل همکاری بین مراکز علمی، پژوهشگران و کنشگران در زمینه ارتباطات علم و فناوری برای تسهیل در روند عمومی‌سازی و دموکراتیک‌سازی علم و فناوری، تسهیل ارتباطات آکادمیک داخلی و بین‌المللی با استفاده از شبکه ارتباطی یونسکو با هدف ارتقای آموزش در زمینه ارتباطات علم و فناوری در ایران و تسهیم تجربیات در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت روزنامه‌نگاری علم برای ارتقای مهارت‌های روزنامه‌نگاری تکنسین‌های رسانه‌ای و ارتقای سواد رسانه‌ای متخصصان و دانشمندان، انجام پژوهش‌های مختلف و میان‌رشته‌ای در حوزه ارتباطات علم و فناوری برای ارتقای پوشش رسانه‌ای علم و فناوری و سایر فعالیت‌های مرتبط با ترویج علم و ایجاد دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا در حوزه ارتباطات علم و فناوری با توجه به نیاز جامعه ایرانی به ارتقای کمی و کیفی عمومی‌سازی علم و فناوری، اهداف بلندمدت و کوتاه مدت تاسیس این کرسی علمی و آموزشی است.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار