عطنا - مسابقات مدل سازمان ملل متحد با میزبانی هند و ویتنام برگزار شد و علی عسگری دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی موفق به کسب مقام کاندیدای برتر مدل سازمان ملل متحد شد.

افراد حاضر در این مسابقه به عنوان نمایندگان هر کشور معرفی شده  و آقای علی عسگری دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با شرکت در این کنفرانس در جدول کشور های برتر در این کنفرانس قرار گرفت و موفق به کسب مقام کاندیدای برتر مدل سازمان ملل متحد به عنوان نماینده ایران و دانشگاه علامه طباطبایی شد.

مراسم تقدیر از این دانشجو در دانشکده حقوق و علوم سیاسی توسط دکتر مجید عباسی رئیس این دانشکده و دکتر مؤمنی معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی انجام گرفت.

در مسابقات مدل سازمان ملل یک مدل مشابه با سازمان ملل شبیه سازی شده و نمایندگان علمی دانشگاهها یا کشورها بر اساس ارائه انجام شده انتخاب و موفق به صعود به مرحله بعد می شوند. در آخر ۵ نماینده علمی دانشگاه ها یا کشورهای برتر گواهی دریافت کرده و به عنوان بهترین نمایندگان در مدل سازمان ملل شناخته میشوند.