عطنا - دکتر محسن مطیعی مسئول راه اندازی و سرپرست پارک علم و فن آوری دانشگاه علامه طباطبایی در گفت و گو با عطنا بیان کرد: «مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی پس از 6 سال فعالیت مرکز کار آفرینی و 3 سال فعالیت مرکز رشد در دانشگاه اخذ شد. سال 1401 وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجوز اولیه فعالیت پارک علم و فناوری را صادر کرد و پس از آن پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی در پردیس مرکزی واقع در دهکده المپیک مشغول به کار شد و طرح توسعه آن در دانشکده تربیت بدنی و ریاضی و کامپیوتر دانشگاه در سمت خرگوش دره، در پردیس شمالی دانشگاه فعال شد. در بخش های مختلف دانشگاه، دانشکدههای مختلف، مراکز نوآوری، مرکز رشد در چهار راه جهان کودک و در ساختمانهای همجوار دانشگاه؛ محلی برای مرکز کار آفرینی و مراکز رشد دانشگاه در نظر گرفته شد. رویکرد اصلی پارک فناوری، فعالیت در حوزههای علوم انسانی و نوآوری اجتماعی است.»
وی افزود: «با توجه به اینکه در دانشگاه علامه طباطبایی رشتههای مختلف علوم انسانی وجود دارند که میتوانند در حوزههای مختلف فعالیت داشته باشند، این مرکز به دنبال این است که طرح گسترش کسب و کارها را با تمرکز بر فینتکها و کسب کارهای حوزه جهانگردی، گردشگری، تولید محتوا و کسب و کارهایی از این قیبل را توسعه دهد. بیش از 50 کسب و کار در مراکز رشد فعال هستند و بیش از 100 کسب و کار شکل گرفتند که بعضأ موفق شدند وارد پارک علم و فناوریهای دیگر شوند و یا به صورت مستقل کسب و کارهایشان را ادامه دهند.»
او گفت: «نشست تبادل تفاهم نامه با حضور دکتر معتمدی، دکتر حسین پور، دکتر مطیعی و دکتر نیازی (معاون بنیاد برکت) و دکتر میرصادقی (مدیر طرحهای دانش بنیان استان تهران و بنیاد برکت) در هفته پژوهش در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی به منظور حل مسائل کشور برگزار شد. در این نشست مسائل کلیدی که در حوزه کار آفرینی و کسب و کارهای دانش بنیان، کسب و کارهای خرد و کوچک، صنایع کوچک و کسب و کارهای بزرگ مطرح می شود؛ مورد کنکاش قرار گرفت. در این رویداد ضمن تعامل صنعت و دانشگاه از دستگاههای مختلف دولتی و نهادهای اجرایی دعوت شد تا مسئولانشان توضیحاتی را بدهند. علاوه بر این دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این جلسه حضور داشتند و تعاملات و اشتراک نظراتی صورت گرفت. نتیجه و خروجی این جلسات منجر به عقد قرار دادی شد که طبق آن بنیاد برکت از حدود 200 کسب و کار دانش بنیان و بنگاه فناور که در پارک علم و فناوری فعالیت میکنند طی دو سال حمایت خواهد کرد و تسهیلاتی حدود 100 میلیارد تومان برای توسعه کسب و کارها در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.»
عطنا را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید: