۰۳ آبان ۱۴۰۱ ۰۷:۱۳
کد خبر: ۳۰۴۳۱۳

عطنا - مسابقات جهانی ایده و اختراعات کرواسی در حالی در روزهای ۱۹ تا ۲۳ مهر برگزار شد که تیم ایران به سرپرستی و مدیریت دکتر سید جلال الدین فرجی (عضو هیئت علمی گروه مدیریت شهری و متخصص حوزه شهر هوشمند دانشگاه علامه طباطبایی) موفق به کسب مقام اول شد.

فاطمه ایزدی،دانشجوی دکترای گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی، امیرحسین پاینده، سامان کیوان نیا، دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت گردشگری دانشگاه تهران در این گروه حضور داشتند.

در گفت‌و‌گوی خبرنگار عطنا با دکتر فرجی ، نکات جالب و تکمیلی‌ای در مورد این مسابقه بیان شد و وی در بخشی از صحبت‌های خود گفت: ایده ای که به کار گرفتیم، به ‌لحاظ علمی در لایه های بالایی قرار داشت. ما باید از این ایده و مشابه آن استفاده کنیم و از پهپادهای موجود و نرم افزارهای هوشمند و ظرفیت های آنها در وب سایت ها بهره ببریم.با بهره گیری از این منابع قصد داریم که به سمت یک نوع فعالیت گردشگری هوشمند شهری حرکت کنیم.

وی افزود: خوشبختانه این ایده بین کشورهای مختلف مقام اول را گرفت که ایده‌ی تولید نبود و ابعاد اجرایی آن را از قبل اماده کرده بودیم بنابراین، پیش‌بینی‌های لازم برای اجرایی‌کردن آن انجام شده بود و مهیا برای ارائه بود.
فرجی گفت: این مسابقه در سطح جهانی برگزار می شود که ۴۰ کشور مختلف شرکت کردند و در نهایت ایران مقام اول، فرانسه مقام دوم و کانادا مقام سوم را کسب نمودند.  برخی کشورها هم در این میان در جهت کسب مدال رایزنی‌هایی کردند که تیرشان به سنگ خورد.

او در پایان گفت: از مسئولان کشور خواهشمندم که از نیروهای خلاق و مستعد حمایت کنند تا بتوانیم این ایده را به سمت تجاری‌سازی حرکت دهیم و در همین کشور پرورش و توسعه پیدا کند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار