۰۹ شهريور ۱۴۰۱ ۱۸:۰۲
عطنا - دانشگاه علامه طباطبائی با مشارکت باشگاه خبرنگاران پویا وابسته به خبرگزاری تسنیم در راستای آموزش، تربیت و توانمندسازی دانشجویان علاقه‌مند به رسانه، دوره تخصصی آموزش خبرنگاری، برگزار می‌کند.

این دوره مختص دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی است لذا علاقه‌مندان جهت شرکت در این دوره از از25 شهریور تا 5 مهر می‌توانند از طریق تماس با باشگاه خبرنگاران پویا (42139801-42190804) ثبت نام خود را قطعی کنند.

این دوره آموزش خبرنگاری در دو بخش تئوری و عملی طراحی شده است:

سرفصل‌های بخش‌ تئوری به شرح زیر است:
خبرنویسی (رویدادشناسی و روایت شناسی)/ (2 جلسه)
مصاحبه (تکنیکهای گفتگو)، (یک جلسه)
گزارش (شناخت سوژه و سناریونویسی)، (یک جلسه)
سئو و نحوه تیترزنی در فضای وب، (یک جلسه)

توضیحات در خصوص بخش عملی:
شرکت کنندگان، پس از حضور در دوره تئوری با حضور در تحریریه باشگاه خبرنگاران وارد مرحله عملی دوره شده و مشغول به تولید محتوای رسانه‌ای خواهند شد.

زمان‌ و مکان برگزاری دوره:
برای اینکه این دوره تداخلی با کلاس‌های دانشجویان نداشته باشد بعدظهرها از ساعت 4 به بعد برگزار خواهد شد. این دوره از اواسط مهرماه در باشگاه خبرنگاران پویا واقع در تهران، خیابان جمالزاده شمالی برگزار می‌شود.
برگزاری دوره تخصصی آموزش خبرنگاری

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

* :
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.