۱۴ تير ۱۴۰۱ ۰۹:۱۲

عطنا- نشست «تجربه زیسته انجام فعالیت‌های داوطلبانه موفقیت آمیز: تعامل و راهکارها» برگزار می شود.

سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی سی و پنجمین پیش نشست اولین همایش بین المللی «فعالیت‌های داوطلبانه: فرصتی برای پویا سازی و توسعه خدمات در کتابخانه ها، موزه ها و مراکز آرشیوی» را با عنوان « تجربه زیسته انجام فعالیت‌های داوطلبانه موفقیت  آمیز: تعامل و راهکارها» را برگزار می کند.

این مراسم با سخنرانی دکتر میترا صمیعی، دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر علمی ششمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات ایران؛ ‌دکتر  لیلا سیفی، دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند ودبیر علمی همایش بین المللی طراحی و توسعه خدمات کتابخانه های عمومی چهارشنبه ۱۵ تیر  ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

دبیر نشست تکتم برفی، دانشجوی دکترای علم اطلاعات گرایش مدیریت و کتابدار کتابخانه آستان قدس رضوی بیرجند است.

گفتنی است، این نشست به صورت آنلاین در صفحه همایش در آدرس https://www.skyroom.online/ch/covolunteers/volunteers پخش می‌شود.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.