۰۵ تير ۱۴۰۱ ۰۵:۴۹

عطنا - وزیر فرهنگ در حکمی دکتر مهدیه محمدتقی زاده عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به مهدیه محمدتقی زاده آمده است: "سرکار خانم دکتر مهدیه محمدتقی زاده نظر به شایستگی های علمی و روحیه انقلابی و مکتبی، سرکار عالی را به سمت مشاور وزیر منصوب می‌نمایم. ماموریت های مورد نظر به این شرح است: -عضویت در شورای تحول وزارتخانه و دبیرخانه این شورا -عضویت و حضور در کارگروه بانوان وزارتخانه -عضویت در کارگروه رصد فرهنگی. مزید توفیق سرکار عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی زیر سایه امام عصر (عج) و رهبری داهیانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) از خداوند متعال خواستارم دارم."

گفتنی است از جمله سوابق علمی و اجرایی مهدیه محمدتقی زاده می توان به عضویت هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، فعال فرهنگی، دارنده امتیاز استعداد درخشان کشوری، مولف کتب و ده ها مقاله علمی (پیرامون مباحث زنان،  فقه و حقوق خانواده در ایران و ...)، پژوهشگر بنیاد نخبگان، عضو كمیته راهبري سند تحول قضائی در معاونت اجتماعی قوه قضائیه، عضو هیات مدیره انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران، رئیس كمیته حقوق كودک و خانواده انجمن علمی حقوق كودک ایران، دبیر و داور رویدادها و جشنواره های متعدد فرهنگی و علمی ملی و بین المللی اشاره کرد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1