۱۹ بهمن ۱۴۰۰ ۰۶:۵۳
کد خبر: ۳۰۳۴۹۱

عطنا - دکتر علی ثقفی در مورد سابقه آشنایی خود با مرحوم دکتر حساس یگانه گفت: آن مرحوم را من از حدود 35 سال قبل می شناسم و ایشان در دانشگاه علامه طباطبایی در دوره کارشناسی ارشد و دکترا دانشجوی من بودند و بعد هم به واسطه شایستگی که داشتند، عضو هیات علمی دانشگاه شدند.

بنیان‌گذار و نخستین رئیس انجمن حسابداری ایران افزود: مرحوم دکتر حساس بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد تدریس خود را دانشگاه علامه آغاز کرد و عضو هیات علمی نیز شد. ایشان سابقه تدریس زیادی داشت و همزمان فعالیت های حسابرسی و حسابداری فراوانی را در موسسات مختلف انجام داد. ایشان فردی بسیار مودب و متواضع و کتابخوان بود.

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: وی به طور مرتب برای ارتقای سطح دانش و اطلاعات خود در تلاش بود، مقالات و کتب بسیار زیادی نوشته و راهنمایی و مشاوره و داوری رساله های زیادی را در دوره های ارشد و دکترا بر عهده داشت. دانشجویان به خاطر نوع اخلاق و رفتار، بسیار ایشان را دوست داشتند. وقتی دانشکده حسابداری و مدیریت در خیابان توانیر بود و در مدتی که من رئیس دانشکده بودم، ایشان عارضه قلبی پیدا کرد که مصادف با اواسط ترم تحصیلی بود. من و سایر اساتید کلاس های ایشان را جبران کردیم. در این ایام متوجه شدیم که دانشجویان ایشان را خیلی دوست دارند، چون واقعا متاثر شده بودند. خوشبختانه ایشان بعد از مدتی خوب شدند و به دانشکده بازگشتند.

نخستین دبیرکل جامعه حسابداران رسمی ایران اظهار داشت: در دوره دکترا ایشان برای تحصیل خیلی زحمت کشیدند. عنوان مهم ترین کتابشان فلسفه حسابرسی است که در سال 1385 کتاب سال جمهوری اسلامی ایران هم شد. وی در این کتاب توضیح داده که دانش حسابرسی چگونه ایجاد شده، اصول آن چیست و نظریاتی که در این حوزه مطرح شده کدامند. مشابه این کتاب را در ایران در حوزه حسابرسی نداریم. ایشان کار خودش را بسیار دوست داشت.

دکتر ثقفی گفت: مرحوم دکتر حساس یگانه کتاب اصول حسابداری 2 را نیز با همکاری دیگر اساتید نوشت. تعداد رساله های ارشد ایشان بیش از 200 مورد و تعداد رساله های دکترایشان بیش از 50 مورد بوده است. در دانشگاه تهران و بسیاری دانشگاه های معتبر دیگر نیز تدریس می کردند. ایشان یک موسسه حسابرسی نیز داشت و حسابرس رسمی بود.

نخستین دبیرکل کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران ادامه داد: موسسه حسابرسی ایشان تایید شده بود و مرحوم عضو جامعه حسابداران رسمی ایران هم بود و شرکت های زیادی را حسابرسی کرده و گزارش تهیه کرده بود. در دوره جوانی حسابرسی های زیادی در شرکت های مختلف کرد. در ان جی او انجمن حسابداران خبره ایران هم عضو بود و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران و بسیاری از انجمن های مشابه دیگر بود.

دکتر ثقفی اظهار داشت: ایشان کار تدریس را بسیار دوست داشت و به کار خود علاقمند بود. در دو سال آخر عمرشان ایشان تاحدی دچار فراموشی شده بود ولی تا قبل از آن با تمام توان تدریس می کرد. در مراسم تشییع ایشان تعداد قابل توجهی از اساتید و دانشجویان در بهشت زهرا حاضر شدند و حتی برخی با خانواده هایشان آمدند و این نشان دهنده علاقه عمومی به ایشان است. جامعه حسابداران برای ایشان بسیار احترام قائل بوده و حرفشان را قبول داشتند. مرحوم دکتر حساس یگانه برای دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده مدیریت و حسابداری و دانشجویان بسیار زحمت کشید.

وی در پایان گفت: ایشان متواضع بود، شغلش را بسیار دوست داشت و الگوی خوبی برای همه دانشجویان بود. از نظر علمی ایشان برجسته بود. از ایشان دو پسر و یک دختر به یادگار مانده است که همه موفق بوده اند و امیدوارم در آینده دانشجویانی تربیت شوند که راه ایشان را ادامه دهند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار