عطنا- پنل کارگروه وضعیت تمدنی انقلاب اسلامی در قالب همایش ملی آیندۀ انقلاب اسلامی و افق تمدنی برگزار می شود.

دکتر وحید شالچی، دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی سخنران ویژۀ این پنل با موضوع غربت سنت ایرانی-اسلامی است.

همچنین گفت‌وگوی علمی با موضوع معضلهٔ ایران با حضور دکتر محمد ملاعباسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «ایران؛ سرزمینی میان کابوس و رویا»، دکتر سیدحسین شهرستانی، مدیر گروه هنر و ادبیات پژوهشکده فرهنگ و هنر با موضوع «ایدهٔ ایران؛ دیرینه یا نو پا» و با دبیری نشست دکتر صابر جعفری، عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

گفتنی است این نشست دوشنبه ۱۸ بهمن ماه، ساعت ۱۴ تا ۱۷ در سالن شهید ارشاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان همچنین می توانند به صورت مجازی در آدرس https://www.skyroom.online/ch/sadr/irhfc در این نشست حضور پیدا کنند.

همایش ملی آیندۀ انقلاب اسلامی و افق تمدنی برگزار می‌شود

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید