عطنا - به گزارش فاطمه بیات فر مسئول مرکز خیام، این مرکز نشست بین المللی شاعران پارسی گو و اسپانیایی زبان را شنبه 29 آبان ماه 1400 با حضور شاعرانی از ایران، تاجیکستان، افغانستان، مکزیک، شیلی و بولیوی برگزار کرد.

در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، دکتر هادی سعیدی کیاسری شاعر ایرانی، دکتر نجمه شبیری رئیس نشست، دبیر اجرایی و دو مترجم برای برگزاری این نشست چهار ساعته در سالن مطهری دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی استقرار یافتند و علاقه مندان و دیگر شاعران در فضای مجازی از طریق لینکی که قبلا اعلام شده بود به جلسه پیوستند.

برگزاری نشست بین المللی شاعران پارسی گو و اسپانیایی زبان

در ابتدای نشست خانم دکتر شبیری رئیس نشست پس از خیر مقدم و بیان هدف نشست به معرفی شاعران پرداخت.

این نشست شامل دو قسمت بود. در قسمت اول پس از معرفی شاعرها از آنها خواسته شد درباره سبک شعری خود توضیح دهند. شاعران پس از صحبت درباره سبک شعریشان و ترجمه آن توسط مترجمان، شعری که از قبل انتخاب کرده بودند را خواندند و همزمان ترجمه شعر بر روی صفحه برای مخاطبان به نمایش گذاشته شد.

برای مطالعه گزارش کاملی از این نشست بر روی این لینک کلیک کنید.