۰۹ شهريور ۱۴۰۰ ۱۲:۳۵

عطنا - به همت دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی دوره جامع و تخصصی فرزندپروری برگزار می شود. مدرس دوره دکتر داوود هزاره ای، مدرس دانشگاه و از اساتید شاخص این حوزه و درمانگر بالینی بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر آموزشی از دانشگاه علامه طباطبائی ارائه می شود.

سرفصل های دوره شامل:
سبک های فرزندپروری
تله های نردبانی
سبک های دلبستگی
طرحواره ها
پاداش ها و تنبیه ها
شکل دهی و تقویت رفتار های کودک
آموزش پروتکل PMT

زمان برگزاری دوره پنجشنبه و جمع 25 و 26 شهریور ساعت 9 الی 14 به مدت 10 ساعت می باشد و هزینه دوره با تخفیف ویژه دانشگاه ۱۹۰ هزارتومان است.

سوالات بیشتر و ثبت نام در آدرس های زیر:
@atumaharat1
Otc.atu.ac.ir