۱۷ مرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۲۹

عطنا - همایش «تاملاتی در باب مشروطه» به همت انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران و اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی و به مناسبت صد و پانزدهمین سالگرد صدور فرمان مشروطیت در ایران برگزار می شود.

پنل اول این همایش دوشنبه ۱۸ مرداد ساعت ۱۱ الی ۱۳ و پنل دوم سه شنبه ۱۹ مرداد ساعت ۱۸ الی ۲۰ و پنل سوم‌ چهارشنبه ۲۰ مرداد ساعت ۱۸ الی ۲۰ خواهد بود.

علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر در این همایش شرکت نمایند.

همایش «تاملاتی در باب مشروطه» برگزار می شود

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.