IMG_20160220_102940

IMG_20160220_103053

به گزارش عطنا، این کارگاه آموزشی با هدف شناسایی و کشف ایده‌های دانشجویان در حوزه‌های علوم انسانی، در یک محیط آموزش کارگاهی و عملی به صورت توام، با شرکت دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه در قالب گروه‌های دانشگاهی در مدت زمانی محدود طراحی شده بود .
در این برنامه حدود 150 نفر از دانشجویان ثبت نام کرده و در 36 تیم کاری، در یک فعالیت پرشور جمعی و دانشجویی شرکت کردند.
لازم به ذکر است برای ایجاد زمینه معرفی " کارکرد1"، شش جلسه پیش کارکرد در دانشکده‌های علوم اجتماعی ، اقتصاد، تربیت بدنی، ادبیات ، پردیس 2 و پردیس مرکزی در تاریخ‌های 24 و 25 بهمن ماه برگزار گردید.
"کارکرد" از ساعت 8:30 صبح الی 19:30 عصر به طول انجامید و به نوعی یکی از برنامه‌های کم نظیر دانشگاه معرفی شد.
دانشجویان برای شرکت در این رقابت در تیم‌های کاری تخصصی تیم‌بندی شدند. در این کارگاه آموزشی موضوعاتی از قبیل تیم سازی، مسئله یابی، ایده‌پردازی و نحوه ارائه ایده‌ها به صورت تئوری و بلافاصله به صورت عملی با نظارت مربیان و متخصصان داخلی و بیرون از دانشگاه ارائه شد.
موسسه فرهنگی برهان در اجرای این رویداد مرکز کارآفرینی دانشگاه را همراهی کرد.
در پایان این کارگاه، در یک رقابت پرشور، پنج تیم در دو مرحله داوری از بین 36 تیم به عنوان تیم‌های برتر انتخاب شدند .