"بازگشت همه به خداست"
هجرت به دیار باقی، عاقبت حتمی و دنیوی همه ماست و دراصل، باید عبرتی برای ما باشد که دنیای فانی ارزش این همه دروغ و تزویر را ندارد و آنچه ماندگار است نام نیک در سایه نیکوکاری و آزاده‌گی است. مرحوم دکتر توسلی از میان ما رفت، خاطرات بسیاری از ایشان در دهه اول انقلاب، به‌خصوص در رابطه با طرح دفتر همکاری حوزه و دانشگاه و ستاد انقلاب فرهنگی در حافظه بنده و پیشکسوتان حوزه علوم اجتماعی ثبت شده است که داستان آن دراین مجال نمی‌گنجد. خدمات آن مرحوم به این حوزه فراموش‌نشدنی است. این ضایعه را به بازماندگان ایشان و خانواده بزرگ علوم اجتماعی تسلیت عرض می‌کنم سلامتی توأم باتوفیق را برای همکاران فرهیخته به عنوان گروه مرجع جامعه، در عمل به تکلیف، آن هم در قبال این شرایط فلاکت‌بار و بحران‌زده مردم مظلوم کشورمان مسئلت دارم. خداوند آن مرحوم را با صالحان محشور گرداند ان‌شاالله.

محمد زاهدی اصل

25 مهر 1399