۳۱ تير ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳

هادی خانیکی استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی طی پیامی در کمپین «پیام هر ایرانی برای ظریف» که به همت سایت صدای ایران راه اندازی شده است، نوشت: سرمایه‌ی ظریف در نشان دادن «توانش گفتگو» و «قدرت منطق» کمتر از نتیجه‌ی آنی آن نبود.

به گزارش عطنا، متن پیام هادی خانیکی برای این کمپین به شرح زیر است:

نام دکتر محمدجواد ظریف، این روزها و ماه‌ها و سال‌ها، در زمره‌ی نام‌های نیک و بلندآوازه‌ی ایرانی، برآمد و ماندگار شد.

این بلندآوازگی و ماندگاری، حاصل طبیعی تلاش سترگ او در دور کردن سایه‌ی جنگ و تهدید و تحریم از کشور و کاستن از رنج مردم به اتکای منطق گفتگو و دیپلماسی بود.

ظریف نشان داد که جمع شدن اندیشه‌ی گفتگو، دانش دیپلماسی و هنر مذاکره در درون شخصیتی اخلاقی، فروتن و وفادار به آرمان‌های دینی و ملی می‌تواند برای کشور فرصت خلق کند و منزلت بیافریند.

هادی خانیکی