۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۸:۴۵
جلسات جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی

جلسات مصاحبه صلاحیت علمی متقاضیان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در فراخوان بهمن ۹۸ دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شدند.

به گزارش عطنا، جلسات بررسی صلاحیت علمی متقاضیان جذب اعضای هیئت علمی فراخوان بهمن ماه ۹۸ با رعایت پروتکل های بهداشتی و به همت دبیرخانه جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

این سلسله جلسات با همکاری دانشکده ها و گروه های آموزشی و با نظارت دکتر شجاع احمدوند، دبیر جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

بر این اساس، ۲۵۲ نفر در فراخوان بهمن ۹۸ شرکت کرده‌اند که از این میان ۲۳ نفر در صورت احراز شرایط علمی و عمومی انتخاب خواهند شد.

همچنین، بنا بر گزارش دبیرخانه جذب دانشگاه، در هفته های جاری تمامی مصاحبه های مربوط به تبدیل وضعیت و ارتقای همکاران علمی که به علت شیوع بیماری کرونا متوقف شده بود، انجام می شود.