۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ۱۳:۰۹
کد خبر: ۲۹۳۷۴

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، محمود نیلی احمدآبادی اظهار داشت: دانشگاه تهران در دورانی که توافقات برجام هنوز نهایی نشده بود نیز تعاملات زیادی با هیات های علمی سایر کشور ها داشتیم.
وی گفت: در آن مقطع زمانی بر این باور بودیم که مراکز علمی کشورها نیز تمایل زیادی برای برقراری ارتباط دارند و بر همین اساس در سطح گفت و گو اقدامات مناسب و مطلوبی صورت گرفت.
رییس دانشگاه تهران افزود: البته در سطح عملیاتی هنوز آنگونه که شایسته است به نتیجه نرسیده ایم و در حال رایزینی هستیم چرا که پیاده سازی برخی از برنامه ها همچون دوره های مشترک نیازمند زمان است.
وی ادامه داد: البته پس از برجام اراده مراکز علمی برای افزایش تعاملات علمی و تبادلات دانشجو و استاد افزایش یافته است و بر همین اساس نیز در کشور اقداماتی برای سهولت در صدور ویزا انجام شده است.
نیلی احمدآبادی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های دانشگاه تهران در دوران پسابرجام حرکت بیشتر به سوی بین المللی شدن و برخورد فعال تر با جامعه جهانی است که در این راستا نیز اقداماتی انجام شده است.
وی در ادامه بر لزوم گسترش روابط بین دانشگاه تهران و مراکز علمی معتبر جهانی و نیز تعامل بیشتر میان اساتید و دانشجویان تاکید کرد.
نیلی احمد آبادی همچنین با اشاره به ضرورت همکاری میان دانشگاه ها برای انجام کارهای مشترک به دلیل هزینه بر بودن تحقیقات تک دانشگاهی، دیپلماسی علمی را یکی از راه های تعامل بیشتر و ارتباط مطلوب بین ملت ها برشمرد که به تبع آن، ارتباطات موثر میان دانشگاه ها و جوامع علمی کشورها پدید می آید.
وی در ادامه با اشاره به حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه تهران نیز اظهار داشت: هم اکنون از منظر رتبه بندی بیشترین دانشجوی خارجی را در کشور داریم.
رییس دانشگاه تهران گفت: حدود یک هزار و 200 دانشجو از بیش از 50 کشور مختلف هم اکنون در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار