همایش بین المللی توسعه ژئوپارک ها در ایران از نظریه تا عمل

سمینار بین المللی «توسعه ژئوپارک ها در ایران از نظریه تا عمل» با همت گروه گردشگری دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور صاحب نظران این حوزه در سالن همایش های دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

به گزارش عطنا، در ابتدای این همایش دکتر محمود ضیایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر همایش به گزارشی در مورد سمینار، مقاله های ارائه شده در آن و وضعیت گردشگری در ایران پرداخت.

دکتر احمد کشاورزی، ماندانا تیشه یار، محمد تقی رهنمایی، آندریاس دیتمن، ولی تیموری، علیرضا امری کاظمی، سعید سعادت، روزبه میرزایی، لامک می وا و کاترینا هربورن از جمله سخنرانان این همایش بین المللی بودند.

گفتنی است، برگزاری این سمینار گام مهمی در راستای عمل به وظایف محول شده از سوی یونسکو با هدف توسعه زیرساخت ها و آگاهی، نسبت به عملکرد ژئوپارک هاست که با همکاری ژئوپارک جهانی قشم با توجه به جایگاه ویژه این ژئوپارک در ایران و منطقه خاورمیانه خواهد بود.

گزارش تصویری همایش را از قاب دوربین عطنا می بینید.