Untitled-1

نخستین دوره های مقدماتی و پیشرفته دستور و نگارش متون علمی به زبان انگلیسی برگزار می شود.

به گزارش عطنا، مدیریت امور پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی با اعلام این اطلاعیه می افزاید: به منظور ارتقای کیفی و کمی مقالات علمی و ارتقای جایگاه دانشگاه در پایگاه‌های رتبه‌بندی بین‌المللی، نخستین دورۀ آموزشی دستور نگارش زبان انگلیسی ویژۀ اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار می شود.

این دوره شامل دو بخش دستور و نگارش متون علمی به زبان انگلیسی- دوره پاییز، شامل ۱۲جلسه چهار ساعته در سه شنبه و پنجشنبه هر هفته و بخش نگارش پیشرفته متون علمی به زبان انگلیسی - دوره زمستان که برنامه آن متعاقباً اعلام خواهد شد، است.

گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در دورۀ یادشده حداکثر تا 12 مهر ماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.