۰۲ تير ۱۳۹۸ ۱۹:۱۸
نشست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه با کارکنان شاهد و ایثارگر

نشست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر دفتر شاهد و ایثارگر با کارکنان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

به گزارش عطنا، مرتضی نورمحمدی، مدیر دفتر شاهد و ایثارگر در سخنانی گفت: هدف اصلی برگزاری این نشست بررسی آیین نامه ها و قوانین موجود در حوزۀ ایثارگران و خانواده های گرانقدر شهدا است.

او ادامه داد: به دلیل برخی از مسائل، یکسری ابهامات وجود دارد که در پی آن هستیم این مسائل را شفاف کنیم.

نورمحمدی در ادامه اظهار کرد: مطالبات ایثارگران در شش محور است که در محور اول می توان به تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: محورهای دیگر این مطالبات بحث مالیات ها، حق بیمه های تکمیلی، اعمال مزایای یک مقطع بالاتر برای همکاران شاهد و ایثارگر، پرداخت حقوق مرخصی های جانبازان گرامی قبل از دوران بازنشستگی و استخدام فرزندان ایثارگران 25درصد به بالا در صورت بازنشستگی پدر است.

در ادامه این نشست، داود حسین پور، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبائی هم در سخنانی بیان کرد: ما باید از خود سوال کنیم که چه دغدغه ای نسبت به رشد و پیشرفت کشورمان داشته ایم؟

وی ادامه داد: باید از این مسائل فراتر برویم و به مسائل اساسی تر جامعه از جمله مسائل فرهنگی و اجتماعی نگاه کنیم.

در ادامه وی ابراز امیدواری کرد تا پایان شهریورماه مطالبات کارکنان ایثارگر و شاهد دانشگاه انجام شود.

گفتنی است، در پایان این نشست به سوالات کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه در زمینه های مختلف پاسخ داده شد.

گزارش تصویری این نشست را در زیر می بینید.