۰۲ تير ۱۳۹۸ ۰۸:۳۲
IMG_1964

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی جشن یکپارچه دانش‌آموختگان کلیه مقاطع تحصیلی را ۲۵ تیرماه در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار می کند.

به گزارش عطنا، بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کلیه دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی 1391 و 1393، کارشناسی ارشد ورودی 1394و دکتری ورودی 1391 و 1392 می‌توانند با مطالعه اطلاعیه صادر شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی نسبت به ثبت‌نام , شرکت در این آیین تا تاریخ 3 تیرماه اقدام کنند. دانش آموختگان دانشگاه به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه جشن دانش آموختگان به شماره تلفن ۴۸۳۹۳۵۰۶ ۰۲۱(خانم جلیلیان) تماس بگیرند و یا به کانال  @danesh_atu مراجعه کنند.
لازم به ذکر است رتبه های برتر (اول تا سوم) رشته های تحصیلی نیاز به ثبت نام ندارند.

گفتنی است، این مراسم سه شنبه ۲۵ تیرماه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در محل سالن همایش های برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.