سمینار «ازدواج مناسب برای جوانان» به همت واحد سلامت نوجوانان و جوانان شبکه بهداشت پاکدشت برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) به‌ نقل از روابط‌ عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت، سمینار «ازدواج مناسب برای جوانان» به همت واحد سلامت نوجوانان و جوانان شبکه بهداشت پاکدشت و با حضور علیرضا قاسمی‌‌فرزاد فرماندار شهرستان پاکدشت، محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و معاون وزیر ورزش در امور ساماندهی جوانان برگزار شد.

محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و معاون وزیر ورزش در امور ساماندهی جوانان در این سمینار که با حضور مسئولان استان تهران و شهرستان پاکدشت در سالن همایش‌های آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد, سخنرانی کردند.

بر پایه این گزارش، ارایه دستورالعمل‌ها و راهکارهای مناسب برای تسهیل در ازدواج جوانان و بررسی مشکلات پیش روی جوانان به عنوان موانع ازدواج از جمله مسایل مطرح شده در این سمینار است.

محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان این سمینار به سئوالات حاضران در این مراسم پاسخ داد.