فصلنامۀ علمی تخصصی فلسفه با عنوان لوگوس به چاپ رسیده است.
به گزارش عطنا، این مجله در 194 صفحه و بهای 16 هزار تومان منتشر شده است. لوگوس تیتر اول خود را به «آموزش فلسفۀ دین چیست و بر عهدۀ کیست؟» اختصاص داده است. صاحب امتیاز، مدیر مسئول و سردبیر این نشریۀ تخصصی آریان شبگرد است. محمد مهدی اردبیلی و بهنام ذوالقدر مشاوران این نشریۀ تخصصی هستند.

در صفحۀ ابتدایی این نشریه آمده است: لوگوس نشریه ای است علمی ـ تخصصی در حوزۀ فلسفه که با محوریت دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری فعالان این رشته از تمامی ایران اداره می شود. رسالت اساسی آن ایجاد امکان پرداختن به افکار، ایده ها و تحلیل های فلسفی و همچنین ایجاد بستری مناسب برای انتشار آنها برای اهالی فلسفه است. فعالیت خود را به صــورت مستقل و بــا مجــوز از معاونت فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی اداره می نمایـد و وابسته بــه هیچ انجمن یا تشکل خاصی نیست؛ اما مایل است تا با آنان به صورت مشترک همکاری نماید. لوگوس میزبان قلم تمامی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و مترجمان فعال در حوزۀ فلسفه خواهد بود و عرصه فعالیت خــود را بین المللی و دامنــۀ مخاطب خود را در حال حاضر، تمام سطح کشور و در درون دانشگاه ها می داند. شما می توانید عضوی از این اجتماع فلسفی در دانشکدۀ خودتان باشید تـا بـا بزرگتر شدن این جمع، امکان وسعت بخشیدن به ایده ها و تحقق آنان ممکن تر گردد. دوستداران خرد در هر منطقۀ جغرافیایی و با هر سطح تحصیلات می توانند از طریق گوناگون با لوگوس همکاری نمایند.