حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی بیست‌وهفتمین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه علامه طباطبائی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این مراسم که 25 آذرماه برگزار شد از دانشجویان نمونه دانشکده‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی تقدیر شد.

در این نشست حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه و حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی و دبیر اجرایی بیست‌وپنجمین جشنواره نمونه دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی پرداختند.

حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، حمیدرضا علومی‌یزدی، معاون پژوهشی، نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی، لعیا الفت، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری، غلامعلی کارگر، رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، حسن طائی، رئیس دانشکده اقتصاد، تعدادی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه و دانشجویان نمونه این دانشگاه به همراه خانواده‌هایشان در این نشست حضور داشتتند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی و سامان خدایاری-عطنا