حضور دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خوابگاه دانشجویی شهید مطهری دانشگاه علامه

فاطمه سعیدی و طیبه سیاوشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید در خوابگاه پسرانه شهید مطهری دانشگاه علامه طباطبائی حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این بازدید که 22 آذرماه برگزار شد، مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ازجمله حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی، مهدی وجدانی‌همت، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی، علی صفری، معاون اداره خوابگاه‌ها و ولی باصره، مسئول خوابگاه شهید مطهری حضور داشتند.

این دو نماینده مجلس ضمن بازدید از برخی بخش‌های خوابگاه شهید مطهری با مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز گفت‌و‌گو کردند.

همچنین در حاشیه بازدید از خوابگاه شهید مطهری این دو نماینده مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای را بدون حضور مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با برخی از اعضا و نمایندگان شورای صنفی این دانشگاه برگزار کردند که در این جلسه دانشجویان به بیان دیدگاه و نظرات خود درمورد بخش‌های مختلف دانشگاه پرداختند.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید.

عکس: علی اکبریان‌میمند و علی صداقت-عطنا