به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، کلیه متقاضیان اعم از دانشجو و کارشناس که آثار پژوهشی نظیر کتاب و مقاله، مطابق با شیوه نامه نگاشته‌اند، می‌توانند آثار خود را از دهم تا سی‌ام بهمن ماه، به منظور بهره مندی از وجه تشویقی، به کارشناس پژوهشی دانشکده ارائه نمایند.

81866591-70353845
ارائه کلیه مستندات ذکر شده در شیوه نامه، بویژه مدارک مربوط به اعتبار و مرتبه علمی نشریات داخلی (علمی پژوهشی، علمی ترویجی، علمی مروری) و خارجی (web of science,scopus, isc, master journal list, google scholar) و ضریب تاثیر نشریات خارجی، جهت بررسی و امتیازدهی ضروری است، لذا آثار فاقد این مدارک مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.
در مورد دانشجویان دکتری تنها مقالات مازاد بر تعهد فارغ التحصیلی تشویق خواهد شد. (یک مقاله علمی پژوهشی که لازمه دفاع از رساله دکتری و فارغ التحصیلی است مورد تشویق قرار نمی‌گیرد) .