نشست گفت‌و‌گوی بین‌نسلی با عنوان «پس از 444 روز» با حضور ابراهیم اصغرزاده

گفت‌و‌گوی بین‌نسلی با محوریت بررسی واقعه 13 آبان و تسخیر سفارت آمریکا و با عنوان «پس از 444 روز» در سالن دفاع دکترای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این نشست که 20 آبان‌ماه برگزار شد، ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی و از دانشجویان تسخیرکننده سفارت آمریکا و از بنیان‌گذاران دفتر تحکیم وحدت به سخنرانی پرداخت.

همچنین در این نشست مرتضی نوروزپور، دانشجوی کارشناسی‌ارشد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و امیرمحمد داوودی، دانشجوی کارشناسی حقوق این دانشگاه نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود و البته نقد سخنان اصغرزاده پرداختند.

این نشست به‌همت انجمن اسلامی آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و دانشجویان حاضر در این گفت‌و‌گوی بین‌نسلی نیز سؤالات خود را مطرح کردند.

فایل صوتی این نشست را در اینجا دانلود کنید.

عکس: مهرنوش میرزایی‌مهر-عطنا