Farsi
گردهمایی روسای دانشگاه‌های پارسی زبان که قرار بود 3 بهمن ماه با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردد به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش عطنا و  بنا بر اعلام دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه این گردهمایی که قرار بود با حضور رؤسای دانشگاه‌های پارسی زبان سه کشور ایران، افغانستان و تاجیکستان و نیز مدیران گروه‌های آموزشی ادبیات فارسی از دانشگاه‌های داخلی و خارجی برگزار شود، به زمان دیگری موکول شد. زمان جدید برگزاری متعاقباً به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

گفتنی است فارسی، در تاجیکستان زبان رسمی، محسوب می‌شود. همچنین در افغانستان، زبان فارسی در کنار زبان پشتو، یکی از دو زبان رسمی این کشور است.

حدوداً 110 میلیون نفر در جهان به زبان فارسی سخن می‌گویند که از نظر تعداد جمعیت، این زبان در رتبه 12 در جهان قرار می‌گیرد.