allame tabatabaee

هفته گرامی‌داشت علامه سیدمحمدحسین طباطبائی، عالم ربانی همزمان با وفات وی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از ایسکانیوز ، همزمان با وفات علامه طباطبائی، هفته گرامی‌داشت این عالم در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. این هفته ۱۹ تا ۲۴ آبان‌ماه در دانشگاه برپا می‌شود.

براساس برنامه پیش‌بینی‌شده در این زمینه هر یک دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه علامه نشست‌های تخصصی با توجه به دیدگاه‌های علامه طباطبایی برگزار می‌کنند.

نشست تخصصی دیگری با حضور علامه‌شناسان کشور در ۲۱ آذر در دانشگاه علامه نیز برگزار خواهد شد.

دانشگاه علامه همچنین پروفایل گوگل اسکالر علامه طباطبائی را ایجاد کرد تا برای همه علاقه‌مندان در دسترس باشد.

دوره معرفت‌افزایی دانشگاه علامه طباطبائی نیز با محوریت اندیشه های علامه‌طباطبایی با مشارکت دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار می‌شود.

میثم حسنی قطورلار
Iran (Islamic Republic of)
09/08/1397 - 12:14
سلام و رضوان خداوند مهربان نثار روح پاک مرحوم علامه طباطبایی رحمت الله علیه ❤